Σχετικά με εμάς

Η ομάδα

Η ομάδα μας στο inclusiveGreece είναι πραγματικά πολυποίκιλη και διεθνής, αποτελούμενη από ειδικούς συνεργάτες, ο καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και τομείς εμπειρίας. Τα μέλη της ομάδας έχουν διαφορετικό υπόβαθρο, εθνικότητα και προσωπικότητα. Αυτός ο ευέλικτος συνδυασμός δημιουργεί μια ισχυρή μονάδα που θα συνεργάζεται πάντα για να βρει τρόπους, να συνδυάσει τις δυνάμεις της και να οδηγήσει σε λύσεις.

Είμαστε επαγγελματίες του τουρισμού, αρχιτέκτονες και μηχανικοί, έχουμε οικονομική εξειδίκευση, και χτίζουμε την ομάδα της inclusiveGreece.
Συλλέγουμε και κατασκευάζουμε τις βασικές πληροφορίες για κάθε ταξιδιώτη στην Ελλάδα, για να βοηθήσουμε στον προγραμματισμό του ταξιδιού και στην αποφυγή απογοήτευσης.
Στοχεύουμε σε οικονομικά αποδοτικές λύσεις για να βοηθήσουμε τις τουριστικές εταιρείες να επιτύχουν καλύτερη πρόσβαση σε αυτή την ομάδα ταξιδιωτών και να καλωσορίσουμε επισκέπτες με διαφορετικές ανάγκες.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

  • Έλεγχος προσβασιμότητας ιστότοπων και εγκαταστάσεων
  • Σήμανση και πιστοποίηση
  • Εκπαίδευση υπαλλήλων
  • Ανάπτυξη και υλοποίηση business plan
  • Συμβουλευτική κατεύθυνση προσβασιμότητας
  • Ανάπτυξη πολιτικής πρόσβασης και ένταξης για όλους του επισκέπτες

Sabine Switalla

TRAVEL-FOR-ALL Περιφερειακός συνεργάτης και ελεγκτής για προσβάσιμο τουρισμό, Ελλάδα

Μια οικονομολόγος και επαγγελματίας μάρκετινγκ που εργάζεται στον τουριστικό κλάδο από το 2001. Εργάστηκε ως διαχειριστής προορισμού σε διάφορους προορισμούς παγκοσμίως. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην Οικονομία και Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Paderborn της Γερμανίας και ένα Πτυχίο Διοίκησης Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο Autonoma de Guadalajara, του Μεξικό. Κατά τη διάρκεια της μεταπτυχιακής της μελέτης, απέκτησε πτυχίο Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού από τη Σχολή του Harzburg της Γερμανίας.

Sabine-Switalla

Μαρία Δούβρου

Συνεργάτης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της InclusiveGreece

Η Μαρία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ξενοδοχείων, αξιολόγηση επενδύσεων, κατάρτιση προϋπολογισμού, καθώς και διαχείριση φήμης και πελατείας (reputation management) ξενοδοχείων. Η Μαρία διαθέτει επίσης πλούσια εμπειρία εταιρικής χρηματοδότησης σε όλες τις πτυχές της δημιουργίας στρατηγικής εξαγορών και συγχωνεύσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το City University στο Λονδίνο.

Photo of Maria Douvrou

Reinhard Gangelmayer

Ο Reinhard διαθέτει σημαντική τουριστική εμπειρία, έχοντας βαθειά κατανόηση των ισορροπιών μεταξύ των καθημερινών αναγκών των ξενοδόχων σχετικά με τη ζωντανή φιλοξενία, τον προϋπολογισμό των εσόδων και τις μακροπρόθεσμες παγκόσμιες τουριστικές τάσεις για τη δημιουργία μιας ακμάζουσας επιχείρησης. Ο Reinhard καλύπτει όλο το φάσμα στον τουρισμό με τεράστια εμπειρία στην παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά. Σε συνδυασμό με την προσωπική του εμπειρία στον τομέα των απαιτήσεων προσβασιμότητας στα ταξίδια, αποτελεί ένα μέλος της ομάδας με μεγάλη υποστήριξης στο έργο να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη για τα άτομα που ταξιδεύουν και αναζητούν πληροφορίες προσβασιμότητας

Reinhard Gangelmayer

Μάρθα Σκυριανού

Η Μάρθα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι ειδική σε ζητήματα διαχείρισης επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Έχει λάβει πρόσθετη εκπαίδευση με θέμα τη «Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η επαγγελματική της εμπειρία επικεντρώνεται στο πεδίο της έρευνας, της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων

Martha pic

Οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες μας

Δρ Sven Eckardt

Διδακτορικό στη Μηχανική (Dr.-Ing.) από το Πανεπιστήμιο της Στουτγκάρδης για ενέργεια και περιβαλλοντική διαχείριση σε ξενοδοχεία και υπηρεσίες τροφοδοσίας
Σύμβουλος βιωσιμότητας σχετικά με ενεργειακή απόδοση, προσβασιμότητα, ποιοτικά και περιβαλλοντικά πρότυπα για ξενοδοχεία, εταιρείες βιομηχανίας και υπηρεσιών, σχολεία και δημόσιες διοικήσεις. Έχει πραγματοποιήσει πολλούς ελέγχους ενεργειακής απόδοσης και έργα EMAS, μεγάλη γνώση της διαχείρισης έργων, συνεντεύξεις εμπειρογνωμόνων, εγκατάσταση εργαστηρίων και κατάρτισης προσωπικού

Photo of Sven-Eckardt

Nikolas Makhoul

Με πτυχίο Βιοϊατρικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών από το Πανεπιστήμιο Balamand του Λιβάνου, ο Nikolas είναι έμπειρο μέλος στον τομέα της εφαρμογής των προτύπων για τις ιατρικές εγκαταστάσεις των χωρών. Τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας με τον Ερυθρό Σταυρό δημιούργησε ιατρικές υποδομές γύρω από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Photo Nikolas Makhoul

Frank Gissmann

Ως ειδικός στη Μηχανική και την Αειφορία με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, ο Frank παραδίδει πάντα αρχιτεκτονικές λύσεις με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα. Από το 2018 η επαγγελματική του εστίαση μαζί με τους μεγαλύτερους παρόχους ALF στη Γερμανία, δημιουργεί έννοιες διαβίωσης για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες, παρέχοντας λύσεις άνεσης χωρίς εμπόδια.

photo of Frank Gissmann

Γεώργιος Κορδελάς

Ως αρχιτέκτονας, ο Γεώργιος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Dortmund στην αρχιτεκτονική σχολή. Έκτοτε η επαγγελματική του ζωή ακολουθεί τη δημογραφική ανάπτυξη και τη γηράσκουσα κοινωνία της Γερμανίας παρέχοντας τις βέλτιστες εγκαταστάσεις και προσαρμοσμένη στέγαση για ηλικιωμένους.

Photo of Georgios Kordelas

Δοκιμαστής προσβασιμότητας

Andrea Eberl

Η Andrea είναι το πολύτιμο μέλος και συνεργάτης μας σε εγκαταστάσεις και ψηφιακή επικοινωνία για άτομα με προβλήματα όρασης και τυφλούς. Ως ειδικός στην ακουστική περιγραφή, συνεργάζεται με τη βιομηχανία μέσων μαζικής ενημέρωσης και παρέχει πρόσβαση σε υλικό ταινιών για τυφλούς.

Photo of Andrea Eberl